Bitlis'in ilçesi Mutki'de, 19 Eylül Gaziler Günü muhteşem bir coşku ve saygı gösterisiyle karşılandı. Program, Mutki Hükümet Konağı önünde gerçekleşen çelenk sunma töreniyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkuyla okunmasının ardından, Gaziler Günü'nün anlamını içeren şiirler okundu. Bu şiirler, Gazilerin vatanları için gösterdiği fedakarlık ve vatanseverlik duygusunu yücelten sözlerle doluydu.

f6yjkasx0aa2ozx.jpeg
f6yjkasx0aa2ozx.jpeg

Mutki'de Gaziler Onurlandı

Programa, Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, İlçe Kaymakamı Onur Yılmazer, kurum amirleri ve Gaziler katıldı. Mutki ilçesindeki bu özel etkinlik, Gazilerin vatanları için sergiledikleri kahramanlığı ve özveriyi bir kez daha vurguladı. Gazilerimize olan minnet ve saygı bir kez daha ifade edildi.

Programın hemen ardından, katılımcılar Mutki Şehitliği'ni ziyaret ederek Gaziler için düzenlenen yemek programına katıldılar. Belediye Başkanı Vahdettin Barlak,

"Kahraman Gazilerimize şükranlarımızı sunar, hayırlı uzun ömürler diliyorum" dedi.

Bitlis Kalesi'nde Arkeolojik Kazılarda İçme Suyu Şebekesi Bulundu Bitlis Kalesi'nde Arkeolojik Kazılarda İçme Suyu Şebekesi Bulundu

f6yjkaqxaaay-c8.jpeg

f6yjkasxaaa-wdx-1.jpeg

Editör: ALEV YAŞAR