Bölge

Narin Güran 16 Gündür Kayıp! Ekipler 12 Dakikada Neler Yaşandığını Araştırıyor

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları 16. gününde devam ediyor. Özellikle 12 dakikalık süreye odaklanan ekipler, detaylı bir inceleme yapıyor.

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos'ta Kur’an kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 16. gününde devam ediyor. Arama çalışmalarına jandarmanın oluşturduğu özel ekip ile Ankara’dan gelen profesyonel ekip koordineli olarak destek veriyor. Ekipler, mahalle içinde ve çevresinde detaylı arama yaparken, bugüne kadar mahallenin çevresi 8 kez kontrol edildi, ancak Narin'e dair herhangi bir iz bulunamadı.

Gözaltına Alınan Amcası Salim Güran Tutuklandı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin’in amcası Salim Güran (46), kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlamalarıyla tutuklandı. Jandarma ekipleri, mahallenin giriş ve çıkışlarında araçların plakalarını ve sürücülerinin kimliklerini kayıt altına alarak tarama yapıyor. Ayrıca, mahalle mezarlığında yer altı görüntüleme cihazları kullanılarak arama yapıldı.

Özellikle, Narin’in en son arkadaşıyla görüldüğü saat olan 18:47 ile amcasının köyden ayrıldığı 18:59 arasındaki 12 dakikalık süreye odaklanılmış durumda.

Ankara’dan gelen özel ekipler ve jandarma, bu kritik zaman diliminde yaşananları araştırarak Narin’in izini bulmaya çalışıyor.