Bölge

Narin Güran'ın Öldüğü Derede Yeniden İnceleme Yapıldı

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayeti soruşturmasında, küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu derede yeniden inceleme gerçekleştirildi.

Diyarbakır’da, Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu Eğertutmaz Deresi’nde yeni bir inceleme yapıldı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ederken, aralarında Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklu amcası S.G.’nin eşi de bulunan 24 şüpheli jandarmadaki işlemlerine devam ediliyor.

Savcılar ve Jandarma Ekiplerinden Detaylı İnceleme Yapıldı

Soruşturma çerçevesinde, bir cumhuriyet başsavcı vekili ve üç cumhuriyet savcısının görevlendirildiği bildirildi. Savcılar ve İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri, Narin Güran’ın ölü bulunduğu Eğertutmaz Deresi ve Tavşantepe Mahallesi’nde detaylı incelemelerde bulundu.

Ayrıca, gözaltına alınan şüphelilerden N.B. bölgeye getirilerek yer gösterme işlemi yapıldı. Soruşturmanın derinlemesine devam ettiği ve tüm detayların incelendiği ifade edildi.