SİAHED Başkanı Dr. Özgür Aydın’ın eşi olan Tuğçe Nur Aydın, bağışını Gazze’ye ulaştırmak üzere bir insani yardım vakfına teslim etti.Tuğçe Nur Aydın, bu yardımı Gazze’ye ulaştırmak üzere bir insani yardım vakfına bağışladığını belirtti.

"Müslümanları Gazze’ye ses olmaya ve yardıma davet ediyorum"

Gazze’de 21. yüzyılın en vahşi soykırımının uygulandığını ifade eden Aydın, "Bu soykırımı görmezden gelmek, yapılan katliamlara sessiz kalmak mümkün değil. Normalde dinimizde yapılan yardımların gizliden yapılması daha makbuldür. Ancak insanların paraya aşırı derecede taptığı ve parayı tüm değerlerden üstün gördüğü bir zamanda yaşıyoruz. Böylesi bir zamanda bu tarz yardımların diğer insanları teşvik etmek ve Gazze ile ilgili duyarlılığı artırmak için açıktan yapılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bu münasebetle sessiz kalan tüm dünya halklarını ve özellikle Müslümanları Gazze’ye ses olmaya ve yardıma davet ediyorum." dedi.

Tuğçe Nur Aydın'ın bu örnek davranışı, Siirt ve çevresinde büyük takdir topladı ve diğer insanları yardım etmeye teşvik etti.

Prostat Kanseri Tedavisinde İlk Başarılı Radikal Prostatektomi Ameliyatı Gerçekleştirildi Prostat Kanseri Tedavisinde İlk Başarılı Radikal Prostatektomi Ameliyatı Gerçekleştirildi

Kaynak: İLKHA