Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışının etkisi devam ederken, belediye ekipleri karla mücadele kapsamında ilçe dışına bin kamyon kar taşıması gerçekleştirdi. Kar yağışının yoğun olduğu ocak ayının başından beri devam eden çalışmalar, ilçe genelinde ulaşımı sağlamak adına önem taşıyor.

Karlıova Belediyesi'ne bağlı 20 personel ve 6 aracın katıldığı kar taşıma operasyonunda, açılan yolların tekrar kapanmaması için önleyici tedbirler alınıyor. Karla mücadele ekipleri, vatandaşların günlük yaşantılarını sürdürebilmeleri için kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

kar-kalinligi-3-metreyi-gecti-dozerler-karda-kayboldu.webp

Karlıova Belediyesi'nde görevli Metin Bingöl, yaptığı açıklamada, "20 personelimiz var karla mücadele eden, 6 da aracımız var. Bu araçlarla karları ilçe dışına taşıyoruz. Şimdiye kadar ortalama bin kamyon kar taşıdık. Taşıma çalışmalarına devam ediyoruz.

Dün akşam fırtına vardı ve açtığımız yolların birçoğu tekrar kapandı. Vatandaşlarımızın rahat etmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kışa sürekli hazırlıklıyız, alışkınız. Herhangi bir sıkıntı da yok şuan için. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi. (İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)