Öğrencilerden Kanser Tedavisi Gören Okul Müdürüne Kalp Şeklinde Mesaj

Erzincan'da Ulalar 75. Yıl Bayrak İlk ve Ortaokulu öğrencileri, kanser tedavisi gören okul müdürlerine moral ve motivasyon vermek için karne gününde geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Erzincan'ın Ulalar 75. Yıl Bayrak İlk ve Ortaokulu öğrencileri, kanser tedavisi gören okul müdürleri Yücel Kılıç'a destek olmak amacıyla duygusal bir organizasyon düzenledi. Okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler, oluşturdukları kalp şekliyle müdürlerine büyük bir sevgi mesajı iletti.

Karnelerini alırken yaşadıkları heyecanı buruk bir şekilde paylaşan öğrenciler, "Sizi çok özledik" mesajını içeren kalp şeklini sosyal medya üzerinden paylaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

“geçmiş olsun müdürüm, sizi çok seviyoruz, sizi çok özledik”

Okul müdürleri Yücel Kılıç'ın Kocaeli'de kanser tedavisi görmesi üzerine bir araya gelen öğrenciler, duygu dolu anlar yaşattılar. Oluşturulan kalp şeklinin ortasına "Sizi çok özledik" ifadesini yazan öğrenciler, hep bir ağızdan “geçmiş olsun müdürüm, sizi çok seviyoruz, sizi çok özledik” dediler. Bu organizasyona öğretmenleri tarafından da destek verildi.(İHA)