Öğrencilerin akademik başarılarını arttırarak hedeflerine ulaşmalarına büyük katkı sağlayan Şehitkamil Belediyesi, nitelikli ders çalışma ortamlarıyla öğrencilere büyük destek olmaya devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi, öğrencilere sunduğu sosyal, kültürel, sanatsal ve spor olanaklarının yanı sıra akademik başarıları artıracak nitelikli ders çalışma ortamları oluşturmak için sürekli kapasite artırma çalışmalarını sürdürüyor. Gençlik kütüphaneleri, ilçenin farklı noktalarında bulunuyor ve öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. Hafta sonu düzenlenecek olan KPSS ÖABT'ye katılan öğretmen adayları, Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı gençlik kütüphanelerinde ücretsiz olarak tüm imkanlardan yararlanabiliyor. Ayrıca, çalışma ortamının yanı sıra konu araştırmalarına yardımcı olmak için bilgisayar hizmeti de sunuluyor. Gençlik kütüphaneleri, sabah 08:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında tam kapasiteyle hizmet veriyor.

Belkıs Gençlik Kütüphanesi İdarecisi Ali Beyazıt, sınava girecek öğretmen adaylarına ellerinden gelen desteği sağladıklarını belirtiyor ve sınav için hazırlanan öğretmen adaylarına sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamda çalışma imkanı sunduklarını ifade ediyor. Emrah Tanrıverdi, kütüphanenin Gazikent bölgesi için güzel bir yer olduğunu ve öğrencilere tavsiye edilebilecek bir yer olduğunu dile getiriyor. Kendi arkadaşlarını da bu kütüphaneye yönlendirdiğini paylaşıyor ve belediye yetkililerine ve hocalara verdikleri destek için teşekkür ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ’a Destek Mesajı: "Kirli Elleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ’a Destek Mesajı: "Kirli Elleri...

Emine Ayhan ise Şehitkamil Belediyesi'nin Belkıs Gençlik Kütüphanesinde sınava hazırlandığını belirterek, buradaki çalışma ortamı ve hocaların ilgisinden dolayı süreci daha rahat atlattıklarını ifade ediyor. Öğrencilerin sunulan imkanlardan dolayı Şehitkamil Belediyesine teşekkür ediyor.

Tüm öğretmen adaylarına başarılar dileriz.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)