Operasyonda 660 Bin TL Değerinde Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nın kaçakçılıkla mücadele operasyonunda, 660 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi. Şehitkamil, Şahinbey, İslahiye ve Nizip ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şehitkamil, Şahinbey, İslahiye ve Nizip ilçelerinde kaçakçılıkla mücadele operasyonu düzenledi. Yapılan operasyonda 660 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi.

Jandarma Tarafından Operasyon Gerçekleşti

Operasyon kapsamında 23 bin adet boş makaron, 13 bin 53 paket gümrük kaçağı sigara ve 3 bin 600 adet dolu makaron da jandarma ekipleri tarafından bulundu. Toplamda 660 bin TL değerindeki kaçak sigara ve malzemeler, operasyonun gerçekleştirildiği ilçelerdeki noktalardan toplandı.

Yakalanan 20 şüpheli şahıs, gözaltına alındı ve yasal işlemler başlatıldı. Şüphelilerin kaçakçılıkla ilgili rol ve bağlantıları detaylı bir şekilde araştırılırken, ele geçirilen kaçak malzemeler ise delil olarak dosyaya eklendi. Jandarma ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara aralıksız devam ediyor. (İHA)