Güncel

Ormanda Mahsur Kalan Kadın, Askeri Helikopterle Kurtarıldı

Kemalpaşa ilçesinde ormanda düşüp bacağı kırılan kadın, jandarma, AFAD ve askeri helikopter ekiplerinin koordineli çalışmasıyla kurtarıldı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde doğa yürüyüşü sırasında yaşanan kaza sonucu ormanda mahsur kalan 51 yaşındaki Arzu Altınok Aydın, jandarma, AFAD ve askeri helikopter ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı.

AFAD, UMKE ve Jandarma Ekipleri Sevk Edildi

Dereköy Mahallesi'ndeki ormanlık bölgede arkadaşlarıyla yürüyüşe çıkan Aydın'dan bir süre haber alamayan yakınları, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Olay yerine sevk edilen AFAD, UMKE, itfaiye ve jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı arama ve kurtarma çalışmalarına başladı.

Yapılan aramalar sonucunda Aydın'a ulaşıldı. Yüksekten düştüğü ve bacağını kırdığı belirlenen kadın, hareket edememesi nedeniyle ormanda mahsur kalmıştı. Olay yerinde ilk müdahalesi gerçekleştirilen Arzu Altınok Aydın, Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından bölgeye sevk edilen askeri helikopterle Ege Üniversitesi Hastanesi'ne nakledildi.

Tedavisi devam eden Aydın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu olayda koordineli bir şekilde hareket eden ekipler, başarılı bir kurtarma operasyonu gerçekleştirmiş oldu. (AA)