Güncel

Park Halindeki Tıra Çarpan Araçta 1 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı

Konyaaltı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, park halindeki tıra arkadan çarpan araçta bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, Molla Yusuf Mahallesi Batı Çevre Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında, park halindeki tıra arkadan çarpan hafif ticari araçta bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

21 yaşındaki Mehmet Burak Açikgöz'ün yönetimindeki 34 DSD 191 plakalı hafif ticari araç, Osman B'ye ait 03 PT 130 plakalı park halindeki tıra arkadan çarptı. Kazayı görenlerin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yolcu Arif Kamlı Hastaneye Sevk Edildi

İtfaiye ekipleri, ticari araçta sıkışan Açikgöz ile yolcu Arif Kamlı'yı (22) bulundukları yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, sürücü Açıkgöz'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Kamlı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından Açıkgöz'ün cenazesi, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Öte yandan tır sürücüsü de ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi.(AA)