Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, öğlen saatlerinde yaşanan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, saat 12.30 sularında Yavuz Selim Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre, işyeri sahibinin oğlu olan polis memuru M.B. ile akrabalar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında polis memurunun da karıştığı olayda, açılan ateş sonucu 3'ü kadın 5 kişi yaralandı.

Gülhan B.'nin Polis Memuru M.B.'nin Annesi Olduğu Öğrenildi

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İl Emniyet Müdürü Arif Çangal'ın da olay yerine giderek bilgi aldığı çatışmada, hastaneye kaldırılan Abdullah Ç., Gülhan B., ve Şeref Ç. hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Gülhan B.'nin polis memuru M.B.'nin annesi olduğu öğrenildi. Yaralılardan Remziye Ç. ve Kadriye Ç.'nin tedavileri Turgut Özal Tıp Merkezi'nde sürüyor.

A W257508 04

Polis memuru M.B. olay sonrası teslim oldu. Olay yerinde yapılan incelemelerde bir adet tabanca ve çok sayıda boş kovan bulundu.

A W257508 01

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Van Kara Yolunda Ticari Araç Takla Attı: 2'si Çocuk, 4 Kişi Yaralandı Van Kara Yolunda Ticari Araç Takla Attı: 2'si Çocuk, 4 Kişi Yaralandı

A W257508 02A W257508 07A W257508 05

Kaynak: İhlas Haber Ajansı