Bu uygulama kapsamında çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli şahıs yakalandı. Aynı zamanda trafik kurallarını ihlal eden 29 sürücüye ve araç plakalarına cezai işlem uygulandı ve bir araç trafikten men edildi.

Erdoğan: "Cumhur İttifakı'nın Fırsat Penceresi Kişisel Hesaplara Kurban Edilmemeli" Erdoğan: "Cumhur İttifakı'nın Fırsat Penceresi Kişisel Hesaplara Kurban Edilmemeli"

Uygulama sürecinde il genelindeki ilgili birimlerden 56 ekip ve 126 personel görev aldı. Toplamda 892 kişi sorgulanırken, suçlular arasında bulunan 9 şüpheli adli makamlara teslim edildi. Ayrıca yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Araçlar üzerinde yapılan kontrollerde ise 300 araç denetlendi ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na aykırı davranışlarda bulunan 29 sürücü ve aracın plakasına cezai işlem uygulanarak 1 araç trafikten men edildi. Bu tür uygulamalar, huzur ve güvenin sağlanması, gürültü yapan araç ve kişilerin engellenmesi, suçların önlenmesi ve suç işleyenlerin yakalanması amacıyla düzenlenmektedir.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)