Ekonomi

QNB Finansbank faizleri sıfırladı: 10 bin TL'lik kredi için günlük 55 TL ödemeniz yeterli!

Özel bankacılık sektöründen tüketicilerin yüzlerini güldürecek bir haber geldi. QNB Finansbank, bir grup için faizleri sıfırlamış olduğunu bildirdi. İşte bankanın avantajlı kredisine dair detaylar…

Sektörün en çok tercih edilenleri arasında zirveye oynayan QNB Finansbank, yeni ayın avantajlı kredisini duyurdu. Kurulduğu günden bu yana tüketici lehine kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyen özel banka, bu ay da nakde ihtiyaç duyanları yalnız bırakmadı.

Bir süredir zorlu ekonomik şartlara karşı çetin bir mücadele içerisinde olan tüketicilere çok çeşitli kategoriler altında düzenlemiş olduğu kredi ve kredi kartı ürünleri ile destek vermeye çalışan QNB Finansbank, son olarak kasım ayı için düzenlemiş olduğu avantajlı finansman kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Söz konusu kampanyası dahilinde yalnızca bir gruba yüzde 0 faiz avantajının sunulacak olduğunu ifade eden banka, detayları paylaştı. Peki, QNB Finansbank’ın faizsiz kredisinden kimler, nasıl yararlanabilir? İşte ayrıntılar…

QNB FİNANSBANK KREDİ KAMPANYASI KASIM 2023

Ekonomik şartların çok çeşitli parametreler çerçevesinde günden güne ağırlaşmaya devam ettiği şu günlerde, milyonlarca kişinin nakde olan ihtiyacı artmaya başladı. Bu süreçte yakınlarından da nakit desteği alamayacak duruma gelen tüketiciler, bankaların kredi ürünlerini yakın takip altına aldı.

Kasım ayına girilmesi ile birlikte kredi ürünlerini güncelleyen bankalar avantajlı fırsatlarını sıralamaya devam ederlerken yüzleri güldüren bir haber de QNB Finansbank’tan geldi. Düzenlemiş olduğu yeni kredi kampanyası dahilinde faizleri sıfırlamış olduğunu ifade eden özel banka, bu avantajın yalnızca yeni müşterileri için geçerli olduğunu ve 10 bin TL’ye kadar kredi desteği vereceğini bildirdi. Banka, kredi ürünü dahilinde kullandıracak olduğu azami vade sayısını ise 6 ay olarak belirledi.

QNB FİNANSBANK SIFIR FAİZLİ KREDİ KAMPANYASININ TAKSİT ÖDEMESİ NE KADAR?

QNB Finansbank’ın bu ay içerisinde mobil uygulaması üzerinden ilk kez müşterisi olacak olanlar için düzenlemiş olduğu 10 bin TL üst limitli kredi kampanyasının örnek maliyet tablosu oluşturuldu. Banka, 6 ay vade ve yüzde 0 faiz ile çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 1.666,67 TL olarak hesapladı.