3 Bin Kök Kenevir ve 21 Kilo Esrar Ele Geçirildi 3 Bin Kök Kenevir ve 21 Kilo Esrar Ele Geçirildi

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, AFAD, 112 Acil Çağrı Merkezi, SGK ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüklerine atanan il müdürlerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Batman AFAD İl Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Karaaslan’ı ziyaret eden Ramanlı, afet öncesi ve afet sırasında yapılması planlanan müdahalelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Karaaslan’a yeni görevinde başarılar dileyen Ramanlı, kurumun diğer kamu kurumlarıyla koordineli çalışmalarını önemsediğini belirtti.

AFAD ziyaretinin ardından 112 Acil Çağrı İl Müdürü Yakup Şimşek’i ziyaret eden Ramanlı, Batman’da acil çağrılara verilen hizmetler ve koordinasyon süreçleri hakkında bilgi aldı. Acil çağrıların etkin bir şekilde karşılanması ve yönlendirilmesi konusundaki çalışmaları dinleyen Ramanlı, kurumun işleyişine dair olumlu görüşlerini paylaştı ve personele kolaylıklar diledi.

Ramanlı, SGK İl Müdürlüğüne yeni atanan Naif Gümüş, Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Burak Nerse ve Halk Eğitim Merkezi İl Müdürlüğüne atanan Şehmus Kalkan’ı da ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Kamu hizmetlerinin kalitesinin artması ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin geliştirilmesi adına başarılı bir dönem geçirmelerini temenni etti.

Ramanli Batman Icin Elimizden Geleni Yapmaya Devam Edecegiz 75508De1

Ziyaretlerinde yalnızca müdürlerle değil, kurum personeliyle de birebir görüşen Ramanlı, her bir personelin devletin sağladığı hizmetlerin vatandaşa ulaşmasındaki önemine vurgu yaptı. Kurum çalışanlarının motivasyonunun yüksek olmasının kamu hizmetlerine katkı sağlayacağını belirten Ramanlı, kamu kurumlarına yönelik iş birliği ve hizmet kalitesini arttırmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Ramanlı’ya ziyaretlerinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin de eşlik etti.

Kaynak: İLKHA