Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası’nda 65 ülkeden 3 bin 12 sporcunun arasında altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

Bitlis Valisi Karaömeroğlu'ndan Kandil Mesajı Bitlis Valisi Karaömeroğlu'ndan Kandil Mesajı

Özlem Melek Korkmaz, daha önce ulusal ve uluslararası şampiyonalarda birçok ödül elde etmiş, Kick Boks’un yanı sıra muaythai branşında da Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları kazanmıştı. Dünya şampiyonluğuyla bu başarılarına bir yenisini ekleyen Korkmaz, Bitlis Eren Üniversitesinin yanı sıraBitlis'in gurur kaynağı  oldu.

Başarılarından dolayı Korkmaz’ı üniversitenin makamında ağırlayan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, sporcuyu tebrik ederek teşekkür belgesi ile taltif etti.

Haber Kapak Şablon 2024 09 05T141754.851

Eren Üniversitesi olarak her alanda öğrencilerin yanında olduklarına değinen Elmastaş,

Özlem Melek Korkmaz’ın elde ettiği bu büyük başarı, hem üniversitemizin hem de ülkemizin gurur kaynağıdır. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Özlem, hem akademik hayatında hem de spor kariyerinde örnek bir öğrenci olarak öne çıkıyor. Bu başarıların, gençlerimize ilham kaynağı olacağına inanıyorum. Bitlis Eren Üniversitesi olarak, öğrencilerimizin her alanda yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu

Muhabir: ( Alev Yaşar )