Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Bitlis'in tarihi ilçesi Ahlat'a ziyarette bulundu. Ahlat Devlet Hastanesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, hastaların moral bulmasını sağlamak üzere önemli bir adım attı.

Bakan Koca, Bitlis'teki Hastanede Sıcak Karşılama ve Hastalarla İlgilendi

Bakan Koca, hastane girişinde Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Yozgat, Hastane Müdürü Salih Akçınar, Müdür Yardımcısı Emin Şeker ve hastane personeli tarafından sıcak bir karşılama ile karşılandı. Hastane personeli ile tek tek tokalaşarak içten bir iletişim kuran Bakan Koca, ardından hastane içinde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Özellikle çocuk hastalarla yakından ilgilenen Bakan Koca, onlara renkli oyuncaklar ve hediyeler dağıtarak gülümsemelerini sağladı.

aw016611-06.jpg
Sağlık Bakanı Koca, Ahlat Devlet Hastanesi'nde Hastaları Ziyaret Etti

Hasta personelinin de katılımıyla düzenlenen bir toplantıda Bakan Koca, sağlık personeli ile bir araya gelerek hastane süreçleri ve hizmet kalitesi üzerine görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin bir anısı olarak, Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici ve Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Yozgat tarafından Bakan Koca'ya Ahlat Bastonu hediye edildi.

Bitlis'te Mahsur Kalan Sürücülere AFAD'dan Yardım Bitlis'te Mahsur Kalan Sürücülere AFAD'dan Yardım

Bakan Koca, Ahlat'taki Hastane Ziyaretinin Ardından Moral Dolu Ayrıldı

Ziyaretin ardından hastane personeli ile hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Koca, moral dolu bir şekilde hastaneden ayrıldı. Sağlık Bakanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

"Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü için bulunduğumuz Ahlat'ta devlet hastanemizi ziyaret edip hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunduk ve her hastane ziyaretimizde olduğu gibi buradaki çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek sorunları karşılıklı değerlendirdik"

şeklinde açıklamalarda bulundu.

aw016611-02.jpg

aw016611-01.jpg

aw016611-07.jpg

Editör: Mezher Yamaç