Bebek Ölümlerine İlişkin Araştırma Komisyonu Kararı Resmi Gazete'de Yayımlandı Bebek Ölümlerine İlişkin Araştırma Komisyonu Kararı Resmi Gazete'de Yayımlandı

İstanbul'un Bebek semtinde yaşanan kan donduran olay, dün gece meydana geldi. E.G. ve M.D. adlı iki arkadaş, bir taksi şoförüne binmek istedikleri sırada aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu tartışmaya başladı. Bu tartışma esnasında, bölgede bulunan başka bir grup insanın da tartışmaya dahil olmasıyla olay kızıştı.

Bıçaklı Saldırıda 2 Genç Hayatını Kaybetti

Alınan bilgilere göre, tartışmaya sonradan katılan 6 kişi, E.G. ve M.D.'ye bıçakla saldırdı. Ağır yaralanan iki arkadaş olay yerinde uzun süre kan kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak iki arkadaş, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, bıçaklı saldırı olayının ardından kaçan 6 şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Kısa süre içerisinde tüm saldırganlar yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)