Şanlıurfa'da Kalorifer Patlaması, Öğretmen ve Öğrencileri Yaraladı!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki bir anaokulunda meydana gelen kalorifer patlaması, öğretmen ve öğrenciler arasında paniğe yol açtı. Olay sonucunda yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan Halime Hatun Anaokulu'nda bugün öğle saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Saat 12.30 sıralarında meydana gelen kalorifer patlaması, okulda bulunan öğretmen ve öğrenciler arasında panik ve endişe yarattı. Patlama sonucu meydana gelen olayda, öğretmenler ve öğrencilerden bazıları yaralandı.

Sağlık ve İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Okulun kazan dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle gerçekleşen kalorifer patlaması, çevrede büyük bir gürültüye sebep oldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, okulda yaşanan bu üzücü patlama, bölgedeki diğer eğitim kurumlarındaki güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesine neden oldu. (İLKHA)