Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, bir miras kavgası nedeniyle çıkan olayda F.B. isimli bir şahıs, üvey ağabeyi ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu yeğeninin düğününü bastı. Düğün salonuna girerek rastgele ateş açan şüpheli, bu saldırıda 3 kişiyi yaraladı.

Olay, Mürşitpınar Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşti. Şüpheli, düğün salonu kapısından içeri girerek düğüne katılanlara karşı silahını kullanarak ateş açtı. Bu saldırı sonucu 3 kişi yaralanırken, sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaçarken Kaza Yaptı

F.B., olay yerinden kaçarken kullandığı otomobille bir kaza geçirdi. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, gözaltına alındı ve tedavi için hastaneye sevk edildi.

sanliurfanin-suruc-ilcesinde-bir-kisinin-yegeninin-dugununu-basarak-etrafa-rastgele-ates-acti.webp

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Miras kavgasının etkisiyle gerçekleşen bu saldırı, ilçede tedirginliğe neden oldu. Yetkililer, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)

sanliurfanin-suruc-ilcesinde-bir-kisinin-yegeninin-dugununu-basarak-etrafa-rastgele-ates-acmasi-sonucu-3-kisi-yaralandi-1.webp

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)