Ekonomi

SGK, EYT, Bağkur emeklilerini sevindiren haber: Geri ödemesiz 3.000 lira veriliyor! Hemen o işlemi yapın

Kamu bankalarının emeklilere desteği sürüyor. Bu kapsamda Halkbank emeklilere özel bir kampanya başlattı. Hemen bu kampanyaya katılan 3 bin TL nakit ödeme alacak.

Emekliler Temmuz ayından bu yana enflasyona karşı mücadele etmeye çalışıyorlar. Yeni kampanyaları da sürekli araştıran emeklilere Halkbank’tan mükemmel bir haber geldi.

Halkbank emekli müşterilerine sunduğu bu kampanya ile hem maaşlarını hem de alışverişlerini avantajlı hale getiriyor. Emeklilerin bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor. İşte Halkbank’ın emeklileri mutlu edecek son kampanyasının detayları.

EMEKLİ MAAŞINI HALKBANK’A TAŞIYANLAR KAZANIYOR

Emekli maaşını Halkbank’tan alan veya alacak olan müşteriler, kredi kartlarıyla yapacakları alışverişlerde toplam 3 bin TL ParafPara kazanma fırsatı yakalayacak. Kampanyanın 31 Aralık 2023’e kadar devam edeceği bilgisi alındı.

Kampanyaya katılmak için emekli maaşını Halkbank’a taşıyan veya ilk defa Halkbank’tan alan müşterilerin, Paraf Mobil Uygulaması’ndan veya SMS yoluyla kaydolması gerekiyor. Kaydolduktan sonra Paraf veya Parafly bireysel kredi kartlarıyla aylık 5 bin TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, her ay 500 TL ParafPara kazanacak. Kampanya boyunca bir müşterinin kazanabileceği ParafPara tutarı en fazla 3 bin TL olacak.

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin dikkat etmesi gereken bazı şartlar da var. Bunlar şöyle:

Kampanya sadece SGK’dan maaş alan emekliler için geçerlidir. Kampanyaya katılma mesajının bankada kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın, Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kaydolduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Alışverişlerin mutlaka kaydolduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Geçmişe yönelik harcamalar kampanya kapsamına dahil değildir. Kampanyadan sadece Paraf ve Parafly bireysel kredi kartları faydalanabilir. Diğer Paraf kartlar kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar, sanal postan ve Sanal kartlardan yapılmış olan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanya kapsamına dahil değildir. Yapılandırılmış vergi borçları kampanyaya dahil değildir. Emekli müşterilerin kampanyadan yararlanma hakları, emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde iptal edilecektir.

Kaynak: Haber Merkezi