Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, Nuripazarbaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda 17 yaşındaki A.G., bir şahısla yaşadığı tartışmanın ardından silahlı saldırıya uğradı. Olayda ağır yaralanan ve kanlar içinde kalan genç, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. G'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Erdoğan: "Cumhur İttifakı'nın Fırsat Penceresi Kişisel Hesaplara Kurban Edilmemeli" Erdoğan: "Cumhur İttifakı'nın Fırsat Penceresi Kişisel Hesaplara Kurban Edilmemeli"

Cinayet Şüphelisi Gözaltına Alındı ve Tutuklandı

Olayın hemen ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı ve İ.M. isimli şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki yasal işlemlerin ardından şüpheli İ.M., adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep halkı ve yetkililer, bu tür şiddet olaylarının önüne geçmek için toplumsal duyarlılığın artırılması ve güvenlik önlemlerinin sıkılaştırılması gerektiğine dikkat çekiyor. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)