Sivil Ekip Aracı Korkunç Kaza Yaptı: 2 Polis, 4 Yaralı

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, sivil polis aracı ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, araçlarda bulunan 2 polis memuru dahil 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alındı, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya - Elazığ karayolu Çöşnük kavşağında, saat 18.45 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, sivil polis aracı ile bir otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda toplamda 4 kişi yaralandı, bu yaralılardan ikisi polis memuruydu.

Kavşak Kaza Sonucu 4 Yaralı, İlk Müdahale ve Hastane Sevki

Kazanın detaylarına dair alınan bilgilere göre, Yeşilçam Caddesi istikametinden gelen 06 YTH 44 plakalı otomobil ile Yusuf Özal Caddesi istikametinde ilerleyen sivil ekip aracı kavşak içerisinde çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine, olay yerine hızla çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahaleleri kaza yerinde yapıldı. Yaralılar arasında yer alan polis memurları K.D. ile F.O., Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edilirken, diğer iki yaralı ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili ayrıntılı inceleme başlatıldı. Emniyet güçleri, kaza nedenini ve sorumlularını belirlemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Trafik güvenliği ve kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması, bu tür olayların tekrarlanmasının engellenmesi için önem taşıyor.