İşgal ordusu, Lübnan'a yaptığı saldırıların hemen ardından Yemen'deki Hudeyde Limanı ve Ras Isa Limanı'na hava saldırıları gerçekleştirdi.  İşgal ordusu Hudeyde ve Ras Isa limanlarına yönelik düzenlenen saldırılarda çok sayıda savaş uçağı ve yakıt ikmal uçağının kullanıldığı bildirildi.

İşgal Rejiminin Gazze'ye Yaptığı Saldırıda 5 Filistinli Şehit Oldu İşgal Rejiminin Gazze'ye Yaptığı Saldırıda 5 Filistinli Şehit Oldu

İşgalciler, söz konusu limanların İran'dan gelen silah ve petrol sevkiyatları için askeri amaçla kullanıldığını iddia etti. Yemen'deki Ensarullah hareketi ise işgalcilere karşı uzun soluklu bir savaş vereceklerini belirtti.

Yemen Sağlık Bakanlığı, siyonist işgalcilerin saldırılarında 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 29 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Açıklamada, "israil, 'Yemen'in de vakti gelecek' diyor. Yemenliler ise 'O vakit gelinceye kadar beklemeyeceğiz' diyor. Allah'ın izniyle ilerleyen günler ve aylar yenilgi değil zaferlerle dolu olacak. Bu, uzun ve geri dönüşü olmayan bir savaş olacak." denildi. 

Kaynak: İLKHA