Şoke Edici Olay: Bebek Mamasında Uyuşturucu Bulundu

Pazarcık ilçesinde gerçekleşen operasyonda, bir yolcu otobüsünde bebek maması içerisine gizlenmiş 570 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, şaşırtıcı bir olay ortaya çıktı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretini engelleme amacıyla başlatılan çalışma kapsamında, Pazarcık ilçe girişinde durdurulan bir yolcu otobüsünde detaylı bir arama yapıldı.

Mamanın İçinde 570 Gram Esrar Bulundu

Yapılan aramada, bir çantada bebek maması içerisine gizlenmiş toplamda 570 gram esrar bulundu. Olayla ilgili olarak M.M.Y. isimli şahıs gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu ticareti ve kullanımına karşı sürdürülen bu tür operasyonların devam edeceği belirtildi.

Gözaltına alınan M.M.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Yetkililer, bu tür olayların toplum sağlığı ve güvenliği açısından ciddi bir tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam edileceğini belirtti. (İLKHA)