Tur Otobüsü Devrildi: 7 Ölü, 33 Yaralı Tur Otobüsü Devrildi: 7 Ölü, 33 Yaralı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde faaliyet gösteren İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi, 2023 yılında yaklaşık 3 bin 500 gençle buluşarak sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerle bireysel gelişimlerine katkı sağladı. İlçe genelinde gençlerin tercihi haline gelen merkez, 500'e yakın etkinlik düzenleyerek gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak tanıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Gençlik Merkezi, ücretsiz olarak sunulan dil kursları, yüzme, voleybol, masa tenisi, atletizm, sanat ve bilim gibi çeşitli eğitimlerle gençlerin çok yönlü gelişimine destek oldu. Merkezin hedefi, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bireysel gelişimlerine olumlu katkılarda bulunmak.

Gençlik Hizmetlerinde görevli Ramazan Kızılırmak, yapılan faaliyetlerle ilgili olarak, "Gençlerin, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için ilçe genelinde 2023 yılı içerisinde 500’ü aşkın faaliyet gerçekleştirdik. Bir yılda toplam 3 bin 500 gence ulaşılarak gençlerin eğitim ve sportif gelişimine katkı sağladık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)