31 yaşındaki ünlü ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, kariyerine 2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde canlandırdığı “Gülfem” karakteri ile adım attı. Ardından Karagül, Meryem, Arıza, Ada Masalı ve Kader Bağları gibi dizilerde rol alan Turan, öte yandan Hakan: Muhafız gibi dijital platform dizilerinde de boy gösterdi. Ünlü oyuncu, şimdilerde ise “Sevmek Yüzünden” isimli film için çalışmalara devam ediyor.

Ayça Ayşin Turan, Sevmek Yüzünden filminde “İdil” karakteri ile başrolde yer alacak. Çekimleri devam eden film için sete çıkan Turan ile filmde başrolü kimin paylaşacağı büyük bir merakla bekleniyordu. Ünlü ve güzel oyuncuya yeni filminde başrolde eşlik edecek olan isim de belli oldu. Ayça Ayşin Turan’ın yeni filmindeki partneri duyanları şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

FİLMİN YAPIM EKİBİ BELLİ OLDU

serhat-teoman-kimdir-16-9-1545977552.jpg

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, çekimleri devam eden Sevmek Yüzünden filminde “İdil” karakteriyle başrolde yer alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Turan’ın başrolünde yer alacağı filmin senaryosu ve yönetmenliği Ahmet Kapucu’ya ait. Sky Film - PRT Film - 2518 Film yapım şirketlerinin ortaklığında çekilecek olan filmin yapımcılığını da Emre Oskay, Fatih Ay ve Ahmet Kapucu üstleniyor.

AYÇA AYŞE TURAN’IN PARTNERİ BELLİ OLDU

Bakan Uraloğlu: Kritik Altyapıları Siber Tehditlere Karşı Koruyoruz Bakan Uraloğlu: Kritik Altyapıları Siber Tehditlere Karşı Koruyoruz

Romantik komedi türünde izleyici ile buluşacak olan film, Kıbrıs’ta çekilecek. Ayça Ayşin Turan filmde “İdil” karakteriyle başrolde yer alacak ve habere göre Turan’ın filmdeki partneri de Serhat Teoman olacak. Ünlü oyuncu ise filmde “Ömer” karakteriyle yer alacak. Öte yandan filmin kadrosunda Ali Gözüşirin “Kerem” karakteriyle, Ali Yoğurtçuoğlu da “Yiğit” karakteriyle yer alacak.

FİLMİN KONUSU NE?

Filmde İdil, yılın gelinliğini tasarlamak için bir yola çıkar. Ancak çıktığı yolda, bir düğünde kendisini düğüne engel olmaya çalışırken bulur. Her ne kadar İdil bunu bir genç kızı “yanlış bir evlilikten” kurtarmak için yapıyor gibi görünse de; bu aslında İdil’in eski sevgilisi ile arasındaki mücadele ve hesaplaşmadan kaynaklanır.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ