Güncel

Su Meselesi Silahlı Kavgaya Dönüştü 2 Yaralı

Elazığ'ın Bölüklü köyünde, muhtar ile köylüler arasında tarla suyu meselesinden kaynaklanan anlaşmazlık silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi yaralandı.

Elazığ'ın Bölüklü köyünde, tarla suyu meselesi nedeniyle muhtar Hasan K. ile köy sakinleri V.A. ve A.A. arasında çıkan anlaşmazlık silahlı bir kavgaya dönüştü. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Tartışmanın büyümesi üzerine iki kişi muhtarı darp ederek olay yerinden kaçtı.

Saldırı sonucu V,A ile A.A yaralandı

Olayın seyrini değiştiren gelişme ise muhtar Hasan K.'nın evinden aldığı av tüfeğiyle oğlu L.K. ile birlikte, kendilerini darp eden şahısların evine giderek ateş etmesi oldu. Bu saldırı sonucu V.A. ve A.A. yaralandı. Silah sesini duyan köy sakinlerinin haber vermesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yaralılara yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi.

Muhtar Hasan K. ve oğlu L.K. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.