Sulama Kanalına Düşen Otomobil Faciasında Baba Tutuklandı!

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen otomobil kazasında eşini ve 5 çocuğunu kaybeden baba Hasan Çetin, olayla ilgili gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Soruşturma, kasten gerçekleştirildiği iddiaları doğrultusunda derinleştiriliyor.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 Mayıs 2023 tarihinde yaşanan sulama kanalına düşen otomobil faciasıyla ilgili olarak gözaltına alınan baba Hasan Çetin'in tutuklanmasına karar verdi. Kaza sonucu eşini ve 5 çocuğunu kaybeden Hasan Çetin'in olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin de gözaltına alındı.

Operasyonda 1 Tutuklama, 1 Kişiye Yurt Dışı Çıkış Yasağı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu gözaltına alınan Hasan Çetin ve İslim Çetin, adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan Hasan Çetin, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, İslim Çetin ise yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

Şanlıurfa'da meydana gelen kazada, Hasan Çetin'in kullandığı otomobil sulama kanalına düşmüş, sürücü atlayarak yaralı kurtulmuştu. Ancak kazada eşi Özlem Çetin ile 5 çocuğu hayatını kaybetmişti. Olayın kasten gerçekleştirildiği iddiaları üzerine başlatılan soruşturma devam ediyor. (AA)