Tarım İşçilerini Taşıyan Traktör Şarampole Devrildi

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir traktör, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda şarampole devrildi. Kazada iki işçi yaralandı.

Doğanşehir ilçesinin Kurucuova Mahallesi'nde saat 10.00 civarında meydana gelen trafik kazasında, tarım işçilerini taşıyan bir traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle şarampole yuvarlandı. Adıyaman istikametinden gelen ve 02 NA 800 plakalı traktörü kullanan Cumali K. (28) kontrolünü kaybetti ve araç şarampole devrildi.

Traktör Kazası: 2 İşçi Yaralandı

Kazada, traktörde bulunan işçilerden E.Y. (26) ve A.B. (28) yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine hemen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine yapılan ilk müdahalenin ardından Doğanşehir İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililer, olayla ilgili incelemelere başladı ve soruşturma devam ediyor. Uzmanlar, tarım işçilerini taşıyan araçların daha dikkatli kullanılması gerektiğini ve bu tür kazaların önüne geçmek için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirtiyorlar.