2,8 Milyon Araç Denetlendi: 515 Bin 232 İşlem Yapıldı 2,8 Milyon Araç Denetlendi: 515 Bin 232 İşlem Yapıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan acı olayda, 16 yaşındaki D.D. isimli genç, annesi Figen B. ile henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden çıkan tartışmada annesini bıçaklayarak hayatını kaybetmesine neden oldu. Anadolu Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Yaşanan bu trajik olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan genç, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için adliyeye sevk edildi.

Sağlık kontrolünün ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanan D.D.'nin savcılıkta ve mahkemede ifade vermediği, susma hakkını kullandığı öğrenildi. Umurça Mahallesi Yaka Sokak'ta dün akşam yaşanan olayda, genç ile annesi arasındaki tartışmanın henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada annesini bıçaklamıştı.

Yaralı halde evinin bahçesine çıkan Figen B. çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda aşırı kan kaybından dolayıhayatını kaybettiği belirlenmişti. Cinayetin ardından D.D., polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)