Güncel

Tartıştığı Kişiyi Pompalı Tüfekle Öldürdüğü İddiasıyla Aranan Şüpheli Tutuklandı

Aydın'ın Germencik ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada bir kişiyi pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarma tarafından yakalanarak tutuklandı.

Aydın'ın Germencik ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan bir tartışmanın ardından bir kişinin pompalı tüfekle öldürülmesi olayında şüpheli olarak aranan G.G., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı. İlginç olay, Ömerbeyli Mahallesi'ndeki bir kıraathanede meydana gelmişti.

Arazi Anlaşmazlığı Nedeniyle Tartışma Çıkmıştı

23 Aralık'ta yaşanan olayda, G.G. ile Serhat Yeroğlu arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıkmış, bu tartışmanın büyümesi üzerine G.G'nin pompalı tüfekle ateş ederek Yeroğlu'nu ağır yaralamıştı. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlatmıştı.

G.G., jandarma ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serhat Yeroğlu'nun yaşamını yitirdiği olay, mahallede şok etkisi yaratmıştı. (AA)