Ahlat

Tatvan, Ahlat ve Hizan sakinlerinin dikkatine!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) yarın Bitlis'in bazı ilçelerinde elektrik kesintisinin olacağını açıkladı. Peki yarın hangi ilçe ve bölgelerde kesinti yaşanacak?

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) yarın Bitlis'in Ahlat, Tatvan ve Hizan ilçelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisinin olacağı yerleri açıkladı. Kesinti öncesi vatandaşların tedbir almaları istenilen duyuruda kesintinin yaşanacağı bölgeler şu şekildedir;

AHLAT

İkikubbe, Harabeşehir, Yamlar Mahalleleri, Selçuklu Sanayi Sitesi, Uludere, Yeniköprü, Taşharman, Saka, Serinbayır, Köyleri, Bilge Su Fabrikası, planlı bakım onarım çalışması nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında enerji kesintisi olacaktır.

HİZAN

Altınoluk, Gökçimen, Akbıyık, Kaşıklı, köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacaktır.

TATVAN

Dalda köyü, Özişler Taş Ocağı, Mazhar Şeflekçi Trafosu, Radyolik Baz İstasyonunda planlı bakım onarım çalışması nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacaktır.

TATVAN

Tatvan ilçesine bağlı Adabağ ve Beştaş köyleri ile bu bölgelere bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında enerji kesintisi olacaktır.