Tatvan

Tatvan'da 2. Bitlis 3 Bant Bilardo İl Birinciliği Heyecanı

Bitlis'te düzenlenen 2. Bitlis 3 Bant Bilardo İl Birinciliği Turnuvası, büyük bir katılımla gerçekleşti. Turnuva sonunda birinci olan sporcu, Türkiye Şampiyonası için Bitlis'i temsil etmeye hak kazandı.

Bitlis Tatvan'da Türkiye Bilardo Federasyonu Bitlis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen '2. Bitlis 3 Bant Bilardo İl Birinciliği Turnuvası', büyük bir heyecanla tamamlandı. Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvaya, toplamda 120 sporcu katılım sağladı.

2 Eylül'de başlayan turnuva, yoğun rekabetin ardından sona erdi ve zafer, sporcu Özgür Uçar'ın oldu. Özgür Uçar ile Emre Dursun arasında gerçekleşen final müsabakası, büyük bir heyecanla izlendi.

Tatvan'da 2. Bitlis 3 Bant Bilardo İl Birinciliği Heyecanı

Bitlis Bilardo Turnuvası Derece Alan Sporcular Ankara'ya Gidiyor

Turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerini aldıktan sonra Türkiye Bilardo Federasyonu Bitlis İl Temsilcisi Ali İleri, bir açıklama yaparak tüm sporcuları tebrik etti. İleri, turnuvaya gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak, derece elde eden 12 sporcunun Bitlis'i temsilen Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandığını belirtti.

Ali İleri,

"Ben şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah sporcularımız Türkiye Şampiyonası'nda da yeteneklerini sergileyerek ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir" dedi.

Turnuvayı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetli büyük bir ilgiyle izledi.