Tatvan

Tatvan'da Kış Mevsimi İçin Trafik Güvenliği Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, kış mevsiminin etkili olacağı dönemde "Trafik Güvenliği Tedbirleri" toplantısı gerçekleştirildi. Olumsuz hava şartlarına karşı alınacak önlemler ve ilave uygulamalar masaya yatırıldı, 2023-2024 kış tedbirleri görüşüldü.

Tatvan Kaymakamlığında düzenlenen "Trafik Güvenliği Tedbirleri" toplantısında, ilçede kış mevsiminin başlamasıyla birlikte oluşabilecek olumsuz hava şartlarına karşı alınacak tedbirler ele alındı. İhlas Haber Ajansına göre; toplantıda, olumsuz hava koşullarının yaşanması durumunda ilçede alınacak önlemler gözden geçirilirken, 2023-2024 kış dönemi için planlanan tedbirler masaya yatırıldı.

Tatvan'da Kış Ayları İçin Trafik Güvenliği Toplantısı

Sis, yağmur, kar, tipi, fırtına, buzlanma gibi olumsuz hava şartlarında kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve bu durumlarda alınacak trafik tedbirleri ile karayolu trafiği eylem planı çerçevesinde yapılacak faaliyetler toplantıda detaylı bir şekilde tartışıldı.

Tatvan'da Kış Mevsimi İçin Trafik Güvenliği Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Toplantıya Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aytunç Tayfur ve ilgili kurum amirleri katıldı. Trafik güvenliği tedbirleri toplantısı, ilçenin kış aylarında daha güvenli bir trafik ortamına sahip olması amacıyla düzenlendi.