Bitlis'in Tatvan ilçesinde faaliyet gösteren bir organizasyon işletmesi sahibi olan Şazime Hancı, okula başlayan öğrencileri sevindirmek amacıyla ilginç bir etkinlik düzenledi. İş yerinin önündeki merdivenlere tam 700 balon asarak bu renkli süslemeyi okula başlayan çocuklara hediye etti.

Merdivenlere asılan balonlar üzerine "Balonlar okula başlayan çocuklar için asılmıştır, alabilirsiniz" notunu bırakan Şazime Hancı, bu sürprizle çocukların ve ailelerinin ilgisini çekti. Kısa süre içerisinde balonlar tükenirken, balon alamayan çocuklar işletme sahibi Hancı'ya rica ederek yeni balonlar istedi.

yeni-proje-6.jpg

Etkinlik Organizasyonu: Şazime Hancı'nın Duygusal Paylaşımı

Şazime Hancı, bu etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: "Birçok organizasyon düzenliyoruz. Bu vesileyle rengarenk balonlarla alanlar hazırlayarak birçok kişiyi mutlu ediyoruz. Okulun ilk gününün verdiği heyecanı mutlulukla birleştirmek amacıyla, çocukların alması için balonları iş yerimin merdivenlerine astım. Kimse dokunmadı. Sonra bir yazı yazdım. Aileler, çocuklar, yazıyı okuyanlar balonlardan almaya başladı. İş yerimin okul yolunda olması birçok çocuğun balonları görmesini sağladı ve birkaç saat içinde asmış olduğum 700'ün üstünde balon tükenmiş oldu. Tabii ki bazı çocuklar okul dönüşü paylarına düşen balonları alacaklarını düşünürken balonların tükendiğini görünce üzüldüler ve iş yerime gelerek kendilerinin de öğrenci olduğunu belirterek balon rica ettiler. Bizim amacımız çocukları mutlu etmekti ve hiçbir çocuğumuza geri çevirmedik. Çocuklar gülsün, mutlu olsun istedik. Çocukların hatıralarında yer edinmek, mutluluklarına ortak olmak, gülüşlerine şahit olmak bence her şeye değerdi."

Bu güzel jest, özellikle okula yeni başlayan çocuklar için unutulmaz bir hatıra olacak gibi görünüyor.

yeni-proje-7.jpg

TATVAN'DA 100 ADET S PLAKA KİRALAMA İHALESİ İLANI TATVAN'DA 100 ADET S PLAKA KİRALAMA İHALESİ İLANI

yeni-proje-5.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)