Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı duyurunun ardından, ülke genelinde olduğu gibi Tatvan'da da vatandaşlar sabah namazında buluştu.

Tatvan Kaymakamı Remzi Demir ve kurum amirlerinin de katıldığı namaz öncesinde Tatvan İlçe Müftüsü Bilal Şengül, duayı gerçekleştirdi. Yapılan duaların ve namazın ardından cemaat, birbirine destek olma ve birlik beraberlik mesajlarıyla dağıldı.

basliksiz-1-22.jpg
basliksiz-1-22.jpg

Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, namaz sonrasında yaptığı açıklamada, hain terör saldırılarına karşı millet olarak birlikte durduklarını belirterek, şehitler için dua ettiklerini ifade etti. Demir, “Milletimizin her ferdi gibi bizde hain terör örgütü tarafından yapılan saldırının üzüntüsü içerisindeyiz. Bütün şehitlerimiz başımızın tacı, Allah onların şefaatini üzerimizden eksik etmesin. Ancak şu da bilinmeli ki binlerce yıllık şanlı tarihimiz boyunca her dem yeniden doğuşlara imza atmış olan bizler, milletimizin bekası, milletimizin refahı için çalışmaya, evrensel insanlık değerlerini savunulmasına öncülük etmeye, zalimlerin ve vatan hainlerinin karşısında olmaya her zamankinden daha azimli ve kararlıyız. Bütün şehitlerimizi manevi huzurlarında eğiliyorum mekânları Cennet olsun inşallah” dedi.(İHA)

Bitlis Kısa Kısa Bilgi ve Haberler Bitlis Kısa Kısa Bilgi ve Haberler

basliksiz-1-21.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)