Bitlis Kısa Kısa Bilgi ve Haberler Bitlis Kısa Kısa Bilgi ve Haberler

Tatvan Belediyesi, sömestr tatilinde olan çocukları sevindirecek bir etkinliğe imza atıyor. Tatvan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Sömestr Tatili Şenliği, çocuklara keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunacak. Tiyatro, çizgi film karakterleri ve müzikal eğlencelerle dolu etkinlikler, 27 Ocak Cumartesi günü başlayacak ve 2 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek.

basliksiz-1-2024-01-23t131311-955.jpg

Tatvan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere geçtiğimiz iki yılda bu etkinliğimizi düzenlemiştik. Etkinliklerde beklenenin çok üstünde bir yoğunluk yaşanmıştı. Çocuklarımız bu yılki eğitim öğretimin ilk döneminde de yoğun bir tempoda çalıştılar ve karnelerini aldılar. Bizde sömestr tatilinde çocuklarımıza bu yılda güzel sürprizler hazırladık. 7 gün boyunca çocuklarımız için günde 3 seans olmak üzere tiyatro, çizgi film karakterleri ve müzikal eğlencelerin olduğu program hazırladık. Tüm öğrencilerimizi ve ebeveynlerimizi Tatvan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek festivale bekliyoruz." ifadelerini kullandı

Çocuklar doyasıya eğlenecek

Etkinlik kapsamında, çocuk tiyatrosu festivali boyunca her gün farklı gösterimlerle çocuklar keyifli vakit geçirecek. Tatvan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan Martı ile Kedi, Çizmeli Kedi, Kayıp Masallar, İki Bavul İki Palyaço, İbiş İle Küçük Bey, Hacivat Karagöz, Canım Arkadaşım gösterimleri ile çocuklar eğlenceli ve öğretici vakit geçirecekler.

Editör: ALEV YAŞAR