Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi alınacağı belirtildi. Başvurular, KPSS şartı gözetilerek Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla bugünden itibaren 6 Eylül'e kadar yapılabilecek. İllere göre iş gücü talepleri İŞKUR'da yayımlanacak.

BİTLİS'TE BİNA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR BİTLİS'TE BİNA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

TCDD'nin iş yerlerine belirsiz süreli sözleşmeyle alınacak personel için aranan şartlar, evrak teslim tarihleri ve yerleri, sözlü sınav tarihi gibi detaylar TCDD'nin internet sitesinde (http://www.tcdd.gov.tr/) ilan edilecek.

Başvuruda bulunacak adayların 31 yaşından gün almamış olması gerekiyor. İşe alınacak 109 işçi, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar'da görevlendirilecek.

Başvuruda bulunan ve İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adaylar, belirlenen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim etmelidir.

Kaynak: İLKHA