Elazığ’ın Sakabaşı köyü yolunda meydana gelen kaza, büyük bir faciayı önledi. Elazığ merkeze 40 kilometre uzaklıkta bulunan Sakabaşı köyü yolunda, Sarıtaş köyü istikametine seyreden İ.A. yönetimindeki 23 ABT 211 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Olayın Detayları: Kaza anında araç, yaklaşık 100 metrelik bir uçuruma düşmek üzereyken, fidan dikimi için açılan terasa takılarak büyük bir tehlikeden kurtuldu. Teras, otomobilin daha da derine yuvarlanmasını engelleyerek, kaza anındaki can kaybını önlemiş oldu.

Terasa Takılan Otomobil 100 Metrelik Uçurumdan Kurtuldu 7 Yaralı (2)

Aynı Aileden 7 Kişi Yaralandı

Kazada araçta bulunan 7 kişi aynı aileden yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Elazığ’daki farklı hastanelere kaldırıldı.

Evinin Girişinde Silahlı Saldırıya Uğrayan İki Çocuk Babası Şahıs Öldü Evinin Girişinde Silahlı Saldırıya Uğrayan İki Çocuk Babası Şahıs Öldü

Terasa Takılan Otomobil 100 Metrelik Uçurumdan Kurtuldu 7 YaralıTerasa Takılan Otomobil 100 Metrelik Uçurumdan Kurtuldu 7 Yaralı (1)Terasa Takılan Otomobil 100 Metrelik Uçurumdan Kurtuldu 7 Yaralı (3)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı