Açıklamada, 15 Mayıs ve öncesinde kesilen biletler için ücretsiz rezervasyon tarihi değişikliği, iptal veya iade yapılabileceği belirtildi. "14 Mayıs 2023-11 Haziran 2023 (dahil) tarihleri arasında Türkiye'den çıkış ya da Türkiye'ye varış yapan, gidiş-dönüş seyahati olan, 28 Mayıs 2023 tarihini kapsayan bir Türkiye varışlı ya da Türkiye çıkışlı seyahati ya da 15 Mayıs 2023-28 Mayıs 2023 tarihlerinde oy kullanmak için seyahat planını değiştirmek isteyen ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan yolcular, 11 Haziran 2023 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla yeni seyahat tarihleri en geç 31 Mart 2024 tarihine kadar olan seferlere yapılan rezervasyon değişikliklerini, aynı güzergahta olmak şartıyla ücretsiz yapabilirler."

Bilet iade koşulları
Açıklamada, kullanılmayan biletlerin kesintisiz iade edileceği belirtildi. "Kısmen kullanılan veya tamamlanmayan bir yolculukta kullanılmayan uçuşlar için iade işlemi ücretsiz yapılacaktır. Biletin geçerliliği 31 Mart 2024 (dahil) tarihine kadar ücretsiz olarak uzatılabilir ve herhangi bir ücret farkı veya ceza alınmaz." bilgisi paylaşıldı.

Yolcuların biletlerinde yapmak istedikleri değişiklikleri THY satış ofisleri, çağrı merkezi veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekleri kaydedildi.

Erdoğan, OVP Hakkında Açıklama Yaptı Erdoğan, OVP Hakkında Açıklama Yaptı

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)