Güncel

TRT1'den şaşkınlık yaratan kararlar! O dizilerin fişleri çekildi: Apar topar final yapıyorlar

Son dönemlerde ‘aile’ konulu dizileri ile izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran TRT1, şoke eden kararları ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre kanal yönetimi iki dizi için ‘final’ kararı verdi. İşte detaylar…

Dönem dizileri, ‘aile’ temalı projeleri ve daha pek çok yayını ile son dönemlerin en çok takip edilen kanalları arasında yer alan TRT1, yeni sezonda da projeleri ile reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Tarih dizilerinin yanı sıra sıcak aile dizileri ile de seyircilerden büyük ilgi gören kanal, yaz döneminde de dizi projeleri ile zirvede yer almayı sürdürdü.

Eylül ayına girilmesi ile birlikte pek çok kanal yaz dizileri için final kararı alırken TRT1’den ilgili grupta yer alan dizileri için ‘devam’ kararı gelmişti. Bu kararı ile izleyicilerinin yüzlerini güldüren kanal yönetiminin yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürdüğü bilinirken milyonları şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre TRT1, bir süredir yayında olan ve pek çok izleyici tarafından da severek takip edilen iki dizi projesi için apar topar final kararı aldı.

ŞAŞKINLIK YARATAN ‘FİNAL’ KARARI AÇIKLANDI

Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Metin Coşkun, Uğur Demirpehlivan, Aras Şenol ve Ezgi Tombul gibi isimlerin rol aldığı ‘Hayatımın Neşesi’ isimli TRT1 dizisinden kahreden haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberinden elde edilen bilgilere göre dizi için final kararı verildi. Levent Türkan’ın yönetmenliğinde, Baykut Badem’in senaristliğinde 21 bölümdür TRT1’in yayın akışında yer alan dizi, son olarak bugün izleyicisinin karşısına çıkacak.

USTA OYUNCULAR DA KURTARAMADI

TRT1’in Hayatımın Neşesi için vermiş olduğu final kararının ardından izleyiciyi şaşkına çeviren bir yeni gelişme daha yaşandı. Kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Ufuk Özkan, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Erdem Akakçe, Nergis Kumbasar, Barış Yıldız, Serra Pirinç, Meltem Pamirtan, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Mina Sinenden, Özlem Kaplan ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu gibi isimlerin yer aldığı ‘Benim Güzel Ailem’ isimli dizi için de final kararı alındı.

Kaynak: Haber Merkezi