Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı açıklamada Survivor tarihinin en başarılı isimlerinden biri olan Turabi Çamkıran’ın yarışmaya katılacağını duyurmuştu. Ancak Turabi, son dakika kararıyla yarışmadan çekildiğini açıkladı.

2025 hac ön kayıt ve yenileme işlemleri için süre uzatıldı 2025 hac ön kayıt ve yenileme işlemleri için süre uzatıldı

Fakat Turabi’nin gerçekten yarışmadan çekilip çekilmediği de tam olarak anlaşılamadı. Yaptığı açıklama gerçek mi şaka mı? Turbo Turabi’nin hayranlarının her biri yapılan açıklamayı ayrı bir şekilde yorumladı. İşte Turabi’nin herkesi şoke eden açıklaması…

TURABİ’NİN İLGİNÇ AÇIKLAMASI

acun-ilicali-paylasti-turabi-camkiran-survivor-2024e-katilmayacagini-acikladi-3-chksq9p9.jpg

Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yarışmaya katılmayacağını duyurdu. Turabi, köpeği ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, kendisine yönelik bir suikast girişiminden bahsetti. Turabi, The Challenge yarışmasını kazandıktan sonra Hollywood sektörüne girdiğini ve İlluminati adlı gizli bir örgütün kendisine teklifte bulunduğunu iddia etti. Turabi, bu teklifi reddettiği için örgütün kendisine suikast düzenlediğini ve sağlığının bozulduğunu söyledi. Turabi, bu nedenle Survivor 2024’e katılamayacağını belirtti.

TURABİ’NİN ŞAKASI

acun-ilicali-paylasti-turabi-camkiran-survivor-2024e-katilmayacagini-acikladi-4-jvditxmt.jpg

Turabi Çamkıran, yaptığı bu ilginç açıklamanın ardından bir not ekleyerek, bunların hepsinin şaka olduğunu ve internette her gördüğüne inanmamak gerektiğini yazdı. Turabi, yarışmaya katılmayacağının gerçek olduğunu ifade etti ancak bunun nedenini açıklamadı. Turabi, Survivor 2024’e katılacak olan yarışmacılara başarılar diledi ve sevenlerine sağlıklı kalın mesajı verdi.

Turabi Çamkıran’ın yarışmaya katılmayacağını duyurması, hem hayranlarını hem de rakiplerini şaşırttı. Turabi, daha önce yaptığı videolarda rakiplerine göndermeler yapmış ve Survivor 2024’te 3. kez şampiyon olacağını söylemişti. Turabi’nin yarışmadan çekilmesi, Survivor 2024’ün dengelerini değiştirecek gibi görünüyor. Bunun yanında bazı Survivor hayranları bu açıklamanın hala şaka olduğunu inanıyor. Daha önce Acun Ilıcalı’nın Turabi’yi açıklaması da bu iddiaları doğru çıkarıyor. Ama bir yandan da Turabi’nin sağlık sorunları olduğu da biliniyor. Turabi’nin yaklaşık 2 ay sonra yapılacak olan ve hemen hemen 6 ay süren büyük Survivor maratona katılmak için kendini yeterli görmediği ve sağlığının buna yetmediği de iddia ediliyor.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ