75 Yaşındaki Kadın, Yarım Asırdır Aynı Kur’an’ı Okumanın Aşkıyla Yaşıyor 75 Yaşındaki Kadın, Yarım Asırdır Aynı Kur’an’ı Okumanın Aşkıyla Yaşıyor

FECİ KAZADA CAN VERDİLER

Amerika Birleşik Devletleri Kearny Mesa'daki SR-163'te meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden 3’ünün Batmanlı olduğu ortaya çıktı. Batman’ın Cudi mahallesinde ikamet eden ve arkadaş oldukları öğrenilen 28 yaşındaki Faruk Çetin, 26 yaşındaki Barış Savaş ve 27 yaşındaki Abdurrezak Hizmal ile aslen Adanalı Mahsun Dursun, zincirleme trafik kazasında bulundukları araçta hayatını kaybetti. Kaza haberini duyan aileler büyük üzüntü yaşarken, gençlerin cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için ABD’de bulunan imam Ahmet Dönmez, sosyal medyadan yardım kampanyası çağrısında bulundu.

I M G 8138

ABD’de vefat edenlerin cenazeleri için Milletvekili Ramanlı ve Nasıroğlu devreye girdi

ABD’de hayatını kaybeden dört gencin cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Serkan Ramanlı, Dışişleri Bakanlığı ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Dün akşam ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Diego şehrinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında üç Batmanlı bir Adanalı hayatını kaybetti.

ABD’de meydana gelen zincirleme kazada Batmanlı Faruk Çetin, Barış Savaş ve Abdurrezzak Hizmal ile Adanalı Mahsun Dursun hayatını kaybetti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, acılı olayı haber aldıktan sonra ailelerle iletişime geçip olayın detayları hakkında bilgi sahibi oldu. 

Ramanlı, Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle temasa geçip cenazelerin Türkiye’ye getirilmesi için girişimlerde bulundu. Serkan Ramanlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Trafik kazasında vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Cenazelerin Türkiye’ye getirilmesi için Dışişleri Bakanlığı nezdinde girişimde bulunduk. Yakınlarını kaybeden Batmanlı ailemiz ile iletişim halindeyiz. Allah acılarını hafifletsin. Sabrı cemil niyaz ediyorum.” dedi.

Kaynak: Batmançağdaş