Umut Kervanı Batman'da Binlerce Aileye Ramazan Bereketi!

Umut Kervanı Batman Derneği, Ramazan ayının gelişiyle birlikte 3 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye yönelik gıda kolisi dağıtımına başladı.

Umut Kervanı Batman Derneği, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kentteki ihtiyaç sahibi 3 bin 500 aileye gıda kolisi dağıtımına başladı. Dernek Başkanı Nurettin Teymur, yaptığı açıklamada, Ramazan ayına özel olarak hazırlanan gıda kolilerini hayırseverlerin destekleriyle ulaştırmaya başladıklarını söyledi.

Bu özel dönemde özellikle yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı hedeflediklerini belirten Teymur, "Mübarek üç aylarında içerisindeyiz. Elhamdülillah Rabbim bizi Ramazan ayına da ulaştırdı. Ramazan ayında muhtaç ailelerimizin yüzünü güldürmek adına hayırseverlerimizin bizlere vermiş olduğu gıda kolilerinin dağıtımına bugün itibariyle başlıyoruz." dedi.

Gıda kolilerinin içeriğinin pirinç, yağ, çay, mercimek, şeker gibi birçok temel gıdadan oluştuğunu aktaran Teymur, "Hedefimiz 3 bin 500 aileye gıda kolisi dağıtmaktır. Bunların bir kısmını hazırladık, geri kalan kısmı için de hayırseverlerimizden yardım bekliyoruz. Rabbim hayırseverlerimizin yapmış olduğu yardımları kabul eylesin." belirten Teymur, "Bizde kayıtlı bayağı aile var. Bu anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Muhtaç ailelerimiz de böyle. Malum ekonomik sıkıntı da var. Bunları aşmak adına Ramazan'ın bereketiyle kardeşlerimizin bizlere bağışlayacağı zekat, fitre ve sadakalara talibiz. Muhtaç aileler ile hayırseverlerimizin arasında köprü olmaya hazırız." belirtti.

(İLKHA)