Bitlis’te 19 Mayıs Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı Bitlis’te 19 Mayıs Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Umut Kervanı, hayırseverlerin katkılarıyla Bitlis'te yüzlerce aileye gıda yardımı gerçekleştirdi. Türkiye genelinde ve 20'yi aşkın ülkede ihtiyaç sahiplerine destek olmayı sürdüren Umut Kervanı, özellikle deprem ve kriz dönemlerinde yaptığı yardımlarla dikkat çekiyor.

Bitlis'te yapılan yardım çalışmaları kapsamında, hazırlanan gıda kolileri, tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin adreslerine ulaştırıldı. Yardım kolilerinde temel gıda maddeleri ve çeşitli ihtiyaçlar bulunuyor.

Umut Kervanindan Bitliste Onlarca Aileye Gida Yardimi E38F6042

Bitlis ve Gazze'deki Yardım Çalışmaları Devam Ediyor

Umut Kervanı Vakfı Bitlis Temsilcisi İsmail Elban, hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirilen bu yardımların önemine vurgu yaptı. Elban, “Bitlis Umut Kervanı olarak onlarca aileye gıda yardımında bulunduk. Gönül ister ki daha fazla aileye yardımda bulunalım. Sadece Bitlis'te değil, özellikle Gazze'ye yardım konusunda yoğun bir çalışmamız var. Hem Bitlis'teki ihtiyaç sahiplerine hem Gazze'ye hem de dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize umut elini ulaştırmanın gayretindeyiz" dedi.

Umut Kervanindan Bitliste Onlarca Aileye Gida Yardimi B291Cb40

Umut Kervanı, Bitlis’teki yardım faaliyetlerinin yanı sıra Gazze ve diğer bölgelere yönelik çalışmalarına da devam ediyor, yardımseverlerin desteğiyle bu yardımların kapsamını genişletmeyi hedefliyor.

Umut Kervanindan Bitliste Onlarca Aileye Gida Yardimi 1567Bb18Umut Kervanindan Bitliste Onlarca Aileye Gida Yardimi 0D094632

Kaynak: İLKHA