Diyarbakır’da ihtiyaç sahibi aileler için hayırsever çalışmalarına devam eden Umut Kervanı, Sur ilçesi Şeyh Said Meydanı’nda kermes düzenledi. Kermeste, yöresel yemekler, tatlılar, giyim eşyaları, ayakkabılar ve çeşitli ev malzemeleri satılıyor.

Narin Güran cinayeti: HTS ve baz kayıtlarında cinayet mahallindeki 4 kişi belli oldu Narin Güran cinayeti: HTS ve baz kayıtlarında cinayet mahallindeki 4 kişi belli oldu

Kermes, 20 Ekim Pazar gününe kadar sürecek ve elde edilecek gelir, yetim, mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere bağışlanacak. Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdürrahim Karadeniz, Diyarbakır halkını bu hayırlı etkinliğe katkı sunmaya davet etti.

Karadeniz, "Yetim ve mağdur ailelere yönelik düzenlemiş olduğumuz kermesten dolayı gönüllülerimize, üyelerimize ve hayırseverlerimize çağrımız; burada alışverişlerini yapabilirler, yemeklerini yiyebilirler. Buradan toplanan gelirlerle kış aylarına girmeden önce mağdur ailelerimiz bot, mont, yakacak ihtiyaçlarını gidereceğiz. Kermesimiz 20 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Mahalli yemekler, elbise, ayakkabı, battaniye gibi bir evin ihtiyacını karşılayacak eşyalarımız kermesimizde var. Şimdiden gönüllülerimiz, üyelerimiz ve hayırseverlerimizin yapacakları katkılarından dolayı Rabbim onlardan razı olsun, kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi. 

Kaynak: İLKHA