Kars'ta, Siyonist rejimin Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesinde gerçekleştirdiği hain katliamda hayatlarını kaybedenler için gıyabi cenaze namazları kılındı.

Kars genelindeki camiler de saldırıda hayatını kaybedenlerin anısına gıyabi cenaze namazı kılıyor. Kafkas Üniversitesi Davud-i Kars-i Camisi'nde toplanan Karslılar, katliamda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldılar.

erzurum-kars-ardahan-agri-ve-erzincanda-giyabi-cenaze-namazlari-b6b2bdd4.jpg

İsrail'in Gazze'deki Saldırısı Zalimlik ve Terörün Bir Göstergesi

Anadolu Gençlik Derneği Kars Temsilciliği Organizasyon ve Planlama Başkanı Muhammed İkbal Gül, grup adına yaptığı konuşmada, "Ey İsrail seviciliği yapanlar, 'Efendim orada siviller var.' diyenler, bu son saldırı da göstermiştir ki İsrail mutlak kötülüktür, zalimdir, teröristtir." ifadelerini kullanarak İsrail'in Gazze'deki hain saldırısına karşı sert bir tutum sergiledi. Kars'taki gıyabi cenaze namazları, bu acımasız saldırıya karşı duyulan öfkenin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Kars'ta Bulunan Bir Yurtta İse Öğrenciler Ayaklandı

Dün gece 11:00 civarında Kars'ta bulunan KYK öğrenci yurdundaki öğrenciler Gazze'de bombalanan hastaneden sonra ayaklandı. Gazze'ye yapılan vahşice saldırıda destek olundu. Öğrenciler seslerini tüm duyurdu yurt sallandı.

ekran-goruntusu-2023-10-18-185528.png

ekran-goruntusu-2023-10-18-185455.png

Editör: Mezher Yamaç