Uyuşturucu Ticareti Yapan Suç Örgütü Çökertildi: 20 Tutuklama

Kahramanmaraş merkezli yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi tutuklandı.

Kahramanmaraş merkezli yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 Nisan'da gerçekleştirilen operasyon kapsamında, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te uyuşturucu madde imalat ve ticareti yapanlara yönelik çalışma yapılmıştı.

Operasyon sonucunda haklarında yakalama kararı bulunan 22 şüpheliden 21'i gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 20'si tutuklanırken, 1'i adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda, narkotik dedektör köpeklerinin de katılımıyla yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile toz, tablet ve sıvı uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

(AA)