Karaömeroğlu Sosyal medya X hesabından yayınladığı mesajda,

"3 Aralık Dünya Engelliler günü, engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığın arttırılması açısından anlamlı bir tarihtir.

Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de engelli bireyler toplumun önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Engelli meselesi, sadece bir sağduyu değil, aynı zamanda hak ve adalet meselesidir.

Meteoroloji'den Bitlis'e Kar ve Tipi Uyarısı Meteoroloji'den Bitlis'e Kar ve Tipi Uyarısı

Ülkemizde, engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta etkin bir üstlenebilmesi için gerekli hızla hayata geçirilmiştir. Eğitimden sanata, spordan iş hayatına kadar birçok alanda sunduğumuz imkanlar sayesinde, engelli bireylerin aktif bir şekilde sosyal faaliyetlerden faydalanması sağlanmıştır. Bu, ilerlemeler, engelli kardeşlerimizin hayatın her alanında daha fazla yer bulmasına olanak tanımıştır.

Engelli vatandaşlarımızın tüm zorluklara rağmen elde ettikleri bu önemli başarılar, millet olarak gurur duyduğumuz sonuçlardır. Bu başarılar, sadece engelli bireyler için değil, tüm toplum için ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. Engelli kardeşlerimizin bu başarıları, birlikte oluşturduğumuz güçlü bir toplumun bir yansımasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu belirterek, selam ve sevgilerimi sunuyorum." dedi

Kaynak: HABER MERKEZİ