Van'ın Edremit ilçesinde Kemal Tolan isimli vatandaş, üç parselinden geçen ve Şabaniye ile Süphan mahallelerini birbirine bağlayan yolu hafriyat dökerek ulaşıma kapattı. Geçtiğimiz yıl belediye yetkililerinden çevre duvar iznini de almış olan Tolan, 4 gün önce bu yolu kapatarak araçların geçişine engel oldu. Bu durum sonucunda, mahalle sakinleri alternatif yolları kullanmak zorunda kaldı.

A W265129 02

Tolan, konu hakkında defalarca belediyelere dilekçe verdiğini, ancak yeterli yanıt alamadığını belirterek, “Son çare olarak yolu kapatmak zorunda kaldım. Bu yol 4 gündür kapalı ve herhangi bir yetkili buraya gelmedi. Ayrıca, doğal gaz hattının geçişi engellendiği için 4 yıldır vatandaşlar doğal gaz hizmeti alamıyor” dedi.

A W265129 01

Tolan, yolun kapatılmasının ardından vatandaşlarla karşı karşıya geldiğini, sorunun çözülmesi için yetkililere bildirilmesini istediğini ifade etti.

84 Kişinin Öldüğü Ebrar Sitesi E Blok Davasında Sanıklar İlk Kez Hakim Karşısında 84 Kişinin Öldüğü Ebrar Sitesi E Blok Davasında Sanıklar İlk Kez Hakim Karşısında

A W265129 03A W265129 07

Kaynak: İhlas Haber Ajansı